Nyheter

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.

Hallaktiviteter og svømmekurs høsten 2022

Barneidrettsgruppa starter opp igjen med hallaktiviteter og svømmekurs i uke 43.

VELKOMMEN TIL AKTIVITETER I BARNEIDRETTSGRUPPA HØSTEN 2022

Svømmekurs

Det arrangeres svømmekurs på Renheim torsdager fram til jul. Vi starter opp i uke 43. Instruktører er Dawn Preston og Vegard Mømb.

Det deles i tre grupper:

Gruppe 1: 5 år – 2. klasse – kl. 17.00-17.30 og 17.30-18.00. (Avhengig av hvor mange som blir med).

Gruppe 2: 3.-5. klasse –  kl. 18.00-18.40.

Gruppe 3: 6. klasse og eldre –  kl. 18.40- 19.40.

Påmelding sendes til Vegard Mømb innen 21. oktober på telefon: 908 54 901. Det må oppgis navn, klasse og fødselsår. Pga. sikkerheten i vannet, må vi sette en antallsbegrensning, så her blir det førstemann til mølla som får plass. Dette er et tilbud for elevene ved Berger skole, men om det er plass åpnes det også for elever fra Fagertun skole.

Pris: kr. 200,- pr. barn/ungdom som betales etter påmelding er bekreftet.

Hallaktiviteter

Det blir lek og varierte hallaktiviteter i gymsalen på Renheim mandager fram til jul.

Oppstart 24. oktober.

Det vil bli delt inn i to grupper som tidligere:

Gruppe 1: 2.- 3. klasse: Mandag kl. 17.30 – 18.30

Gruppe 2: 4.-6. klasse): Mandag kl. 18.30 – 19.30

I Åkrestua blir det lek og varierte hallaktiviteter onsdager, med oppstart 26. oktober.

Gruppe 1: 1.-2.klasse: Onsdag kl. 17.00-18.00

Gruppe 2: 3.-4.klasse: Onsdag kl. 18.00-19.00

Gruppe 3: 5.-7.klasse – her har vi ingen enda til å ta ansvaret.

Flott om noen kan tenke seg å være med å bidra som trener eller hjelpetrener – ta kontakt med Ole Martin Døsen på telefonnr 99546130 innen 21. oktober.

Når det blir snø blir det skilek på Elvål. Vi håper også på å få til noen helgedager med hallaktiviteter for barnehagebarn som sist høst/vinter.

Alle barn som deltar må være medlem i Rendalen Idrettslag. Dere finner informasjon om medlemskap på www.rendalenidrettslag.no. Her finner dere også kontaktinformasjon til alle gruppene.

Følg med på hjemmesiden og facebooksiden for eventuelle endringer og annen informasjon.

Les mer

TI PÅ TOPP 2022

Høsten er her og «10 på topp» sommern er over.

Er det noen av dere som ikke har fått registrert turmålene sine i appen UT.no, eller noen barn som ikke er registrert?? Da må dere sende en E-post eller SMS til leder i turgruppa —Kari J. Høye E-post: karijh1955@gmail.com , Mobil: 996 17 733 innen 15. oktober 2022.

Vi deler ut gavekort til fjellrever og minifjellrever i år også – de blir trukket blant de som har vært på alle 10 turmålene og barna som har vært på minimum 5 turmål. Diplomer til alle som har registrert seg i appen eller sendt inn papirskjema.

Ønsker dere fortsatt en fin høst.

Les mer

Fotball- / klubbklær Rendalen IL

Vi har fått på plass en avtale med Alvdal/Tynset sport om klubbklær / overtrekksklær for Rendalen IL. Selv om sommeren og fotballsesongen er på hell, vet vi at mange er spente og ønsker seg disse klærne (julegavetips?), derfor velger vi å åpne for en runde bestillinger nå i høst. Det vli bli ny runde før fotballsesongen starter opp igjen neste år. Det er selvsagt åpent for at alle som ønsker det kan kjøpe klær, uavhengig om man er aktiv innen Rendalen IL!

Link til nettbutikken med våre klær finnes her, hos Alvdal/Tynset sport: (Man kan også skrive «rendalen» i søkefeltet på atsport.no!)

BESTILLINGSFRIST I DENNE OMGANG: Til og med fredag 30. september!

FREMGANGSMÅTE: 

  • Hver enkelt familie / husstand legger inn sine bestillinger. 
  • Når dere har fått lagt inn de klærne dere ønsker, gå inn på handlekurven og legg inn rabattkode ril30 i feltet som heter «Kupongkode». Trykk på «Bruk rabattkupong». Da vil 30% rabatt på våre klubbklær trekkes fra.
  • Velg ønsket betalingsform – vipps, faktura via klarna, eller betaling ved henting i butikken. Legg inn kontaktinfo.
  • Man kan også velge å få klærne tilsendt via Bring når de er klare, eller hente selv på Tynset (eller Alvdal).
  • Om man ønsker initialer / navn på overdel og / eller bukse, legges dette inn i kommentarfeltet («ordrenotater»). Koster 15,- pr bokstav, og betales via vipps (eller kontant/kort) når klærne hentes.
  • Når fristen for bestilling er ute, begynner Alvdal/Tynset Sport å trykke på klærne våre. Klubblogo og sponsormerker på front, og «RENDALEN IL» på ryggen er dekket, dere betaler ikke for det.
  • Til slutt får hver enkelt beskjed om at deres ordre er klar til henting. 

Vi håper klærne blir godt mottatt! Spørsmål kan rettes til utstyrssjef Marita, eller direkte til Alvdal/Tynset sport.

Les mer

10 på topp og LAVSAFARI TUR.

UT PÅ TUR Lørdag 27. august 2022 klokken 10:00

Vi møtes ved «Isaksten» på Storfjellet og følger gamle stier i variert og lettgått fjellterreng i område rundt Grønkampen, ca 9,5 km. Vi passerer 10 topp målet «Veslefjellet» under rundturen.

Turglede handler mye om å bruke sansene. Utfordre sansene. Denne turen har lav som tema, lav høyt og lavt. Hva heter artene? Hvordan kan vi kjenne dem igjen? Hva er dem brukt til og hva forteller de om miljøet de vokser i? Ta en titt www.lavsafari.no for mer info.

Primusmotor og vår guide på denne turen er Kristian Aasbrenn.

Ta med mat/drikke for en dag i fjellet. Ta gjerne med lupe. Godt fottøy!

Veibeskrivelse: RV 30 til Åkre, ta av mot Fagertun skole og følg Moraveien videre ca 500m fra RV. Ta av mot Åkers-Rokkdalen/ Åkers-Gammelsetra, bompenger. Følg veien ca 8 km til parkering høyre side ved Isaksten.

Velkommen ut på tur! VÆRFORBEHOLD!!

Turgruppa sin kontaktperson: Kari J. Høye – mobil 996 17 733.

Les mer

Rendalsprisen til Rendalen Idrettslag!

Fv Kari J Høye (turgruppa), Britt T Granrud (skigruppa), Tommy Nygård (anleggsansvarlig), Kristoffer Låg (økonomiansvarlig), Alf Stokke (Hundekjørergruppa), Hilde Nystuen (barneidrettsgruppa), Gjertrud Lutnæs (leder), Nina Haarseth (nestleder), Stian Lomnæs (fotballgruppa). Idrettslagets 2 ungdomsrepresentanter kunne ikke stille ved mottakelsen.

Under prisutdelingsdag ved Rendalstunet søndag 17.07 fikk Rendalen idrettslag den gjeve Rendalsprisen! Idrettslaget fikk prisen for «sin frivillige innsats siden stiftelsen i 1899 som har fremmet folkehelse og idrettsglede, holdt barn, unge og eldre i aktivitet i Rendalen i 123 år! (…) Rendalen idrettslag har utvilsomt gjort seg bemerket internasjonal med utøvere som har innkassert medaljer av alle valører både i Olympiske leker og i verdensmesterskap.»

I sin takketale la leder Gjertrud Lutnæs vekt på at dette er en pris til alle som har deltatt med dugnad og frivillighet i regi av Rendalen idrettslag i alle de 123 årene idrettslaget har eksistert!

Til å ta i mot prisen stilte idrettslaget med hele sitt styre samt ledere av undergruppene (turgruppe, fotballgruppe, barneidrettsgruppe, skigruppe, hundekjørergruppe). Prisen bestod i et synlig bevis til å henge på veggen, blomster og 10 000 kr til videre arbeid.

Rendalen Idrettslag vil takke formannskapet i Rendalen kommune som ønsket å tildele denne prisen til idrettslaget og samtidig gratulere alle som har bidratt i regi av RIL gjennom årene med Rendalsprisen!

Les mer