Nyheter

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.

TI PÅ TOPP 2022

NÅ er sommerens 10 turmål klar til å ta i mot besøk 🙂

Måna / Bellinga 1118 moh.

Du MÅ laste ned appen UT.no. Inne i appen, i søkefeltet, må det legges inn » Ti på topp Rendalen 2022» . Her får du opp lista over ti på topp med bilde, veibeskrivelse og kart. Du melder deg på her!

Alle turmåla er lagt ut i listen – «Ti på topp Rendalen 2022» – her registrerer du besøk (SjekkUT) og skriv gjerne i gjesteboka. MEN på noen steder kan det være dårlig telefondekning, prøv å gå litt rundt på turmålet og vent litt. Blir det ikke registrert – ta et bilde, noter dato. Send det til oss på E-post: karijh1955@gmail.com. Send samlet etter sesongen.

Etter sesongslutt blir det uttrekkspremier til barn og voksne. Alle er med – både de som registrerer i appen og de som sender oss «samlebeskrivelsen» med navn og dato.

Årets turmål er tilgjengelig til 18. sept. 2022.

Alle turer går på eget ansvar! HUSK kart og kompass!

God tur-sommer i Rendalen.

Samlet veibeskrivelse …….

Les mer

Foredrag med Jan Ole Johnsgård!

Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal inviterer alle interesserte til Kulturparken 2.juni 18.00-21.00 for å høre på Jan Ole Johnsgård fortelle om sitt liv, tilknytningen til idrettsmiljøet i Ren-Eng og hvordan han vil bli en stemme for overgrepsrammede!

Se Mental Helse sin hjemme side:

https://mentalhelse.no/kalender/58-rendalen-og-stor-elvdal/2292-foredrag-jan-ole-johnsgard

Les mer

Signert protokoll Årsmøtet 2022 samt valg nye representanter ligger nå under fanen «Dokumenter».

Les mer

Vi gratulerer RIL-kjører Ola Martinsen med en flott 4.plass i FL-1200 i Finnmarksløpet!

Les mer

Oddbjørn Hagens Minnepokal tildelt Jan Kristian Kjærnli

«Oddbjørn Hagens minnepokal er en evigvarende pokal. Den tildeles en eller flere personer i Rendalen Idrettslag som har utmerket seg sportslig, administrativt eller på annen måte har nedlagt et arbeid som har vært positivt for idrettslaget. «

Fv: Gjertrud Lutnæs – leder Rendalen Idrettslag, Tor Inge Nytrøen – leder skigruppa, Jan Kristian Kjærnli

Jan Kristian Kjærnli tildeles Oddbjørn Hagens Minnepokal for sin fremdragende innsats i langrennssporten gjennom klubbrenn, kretsrenn, nasjonale renn og nå også internasjonalt i Scandinavisk cup!

Vi i Rendalen Idrettslag takker deg for det gode forbilde du er, gratulerer med tildelingen og ønsker deg lykke til med videre satsing!

Les mer