Nyheter

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.

Påmelding fotball 2023

I disse dager blir påmeldingsskjema til distribuert via skolen, og påmeldinger kan skje ved at skjemaet returneres til skolen (Ole Martin Døsen er kontaktperson på Fagertun, mens Erik Finstad tar imot skjemaer på Berger). I tillegg kan påmeldinger sendes til fotball@rendalenidrettslag.no. Påmeldingsfrist er satt til 1. desember!

Om det skulle være noen som ikke har fått, eller har forlagt skjemaet, kan det også lastes ned her (følg linken!) – eller opplysningene kan sendes til eposten angitt over, uten bruk av skjemaet. Vi trenger følgende info:

  • Navn og fødselsdato på den som skal meldes på
  • Navn, telefonnummer og epostadresse til en foresatt
  • Og om noen har lyst til å stille opp som trener / lagleder / oppmann blir vi veldig glade om du skriver det også!

Vi håper på riktig mange påmeldinger, og gleder oss til å starte jobben med 2023-sesongen! Hilsen styret i fotballgruppa 🙂

God stemning på avslutningen for 2022-sesongen!
Les mer

Barmarkstrening høsten 2022

Det avholdes barmarkstrening for 7. klasse og eldre på Elvål skistadion mandager kl. 18:00-19:30. Dette er fin trening for alle.

Velkommen!

Les mer

Skilisens

Skilisens er en idrettsskadeforsikring som gjelder på terminfestede skirenn og på trening. Skilisens er påkrevd for utøvere fra fylte 13 år for å kunne delta i terminfestede skirenn. Årslisens for 2022/2023 (1. oktober 2022-30. september 2023) er nå tilgjengelig for betaling, og er gyldig fra betalingsdato. Utøvere vil finne betalingsinfo på sin side på www.minidrett.no. Det er den enkelte løpers ansvar å sørge for at skilisens er betalt. Dersom du aldri har hatt lisens eller har hatt det for flere sesonger siden og ønsker dette nå, ta kontakt med Britt Thorshaug Granrud (britt_tg@outlook.com).

Det er mulig å løse engangslisens hos rennarrangør. Engangslisens forsikrer løperen under det enkelte rennet.

Les mer

Klubb bekledning – frist 23. oktober

Nå er det åpnet for bestilling av treningsklær/klubb bekledning for medlemmene i Rendalen IL. Treningsjakker, vest, bukser, konkurranse skidress, luer, pannebånd og dunjakker. Bestill innen 23.oktober Logg inn i teamshop: http://www.bravteamwear.no – passord er Rendalen.

Les mer

Dagsamling på Savalen 30. oktober.

Tynset skigruppe invitere på vegne av skigruppene i Nord Østerdal til samling på Savalen 30. oktober. En fin arena å bli kjent med nye og en artig dag med aktiviteter. Påmeldingsfrist 23. oktober. Se informasjon som ligger på facebooksiden til RIL og Tynset Ski

Les mer