Om

RIL tilbyr aktiviteter for alle

Det skal arbeides for at det både i sommer og vintersesong er et såkalt lav-terskeltilbud til barn og unge. RIL skal påse at basisaktivitetene har størst mulig bredde, og at de er godt tilgjengelige for alle i kommunen.

Talenter med ambisjoner innen sin idrett skal ha utviklingsmuligheter, og RIL skal i størst mulig grad legge forholdene til rette for dette. Dette må bety at vi bestreber å få til gode treningsmiljøer, gode treningsarenaer og gode instruktører og ledere.

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud. RIL skal spille en vesentlig rolle når det gjelder å fremme aktiviteter som er helseforebyggende og holdningsskapende.

RIL har som overordnet mål å være tilgjengelig for alle i Rendalen kommune.

Støtt RIL ved Grasrotandelen

Her kan du se hvor mye støtte RIL får gjennom grasrotandelen:
Klikk her og søk deg fram til RIL.

Slik knytter du deg til en grasrotmottaker:
Norsk-tipping.no
Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og enkelt knytte deg til.

Norsk Tipping Mobilspill:
Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side, deretter trykker du Oppdater. Deretter kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

SMS:
Send kodeord GRASROTANDELEN <organisasjonsnummer> til 2020(Tjenesten er gratis). For å registrere til RIL blir det da: GRASROTANDELEN 975551431.

Kommisjonær:
Søk opp den mottakeren du ønsker å støtte på grasrotandelen.no/ norsk-tipping.no – skriv deretter ut strekkoden og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp mottakeren for deg på terminalen.

Lykke til!