Barneidrettsgruppa

Skilek/skitreninger og skirenn vinteren 2024

Her er en oversikt på kvelder for skilek/skitrening, klubbrenn og andre renn i regionen vinteren 2024:

Les mer

Skigruppa i RIL og Tylldalen IL ønsker barn og unge fra 7 års alder velkommen til skikretsen på hjul på Tylldalen skole onsdag 2.nov kl. 17.00 – 18.30.

Her blir det en ca. 2 timers økt med aktiviteter på rulleski. Det spiller ingen rolle om du er erfaren eller nybegynner. Skikretsen stiller med utlånsski og staver, og har du eget utstyr kan du ta med det. Dersom det blir snø, vil det likevel bli en økt ute. Se mer info her: https://www.skiforbundet.no/hedmark/nyhetsarkiv/2023/8/nyhet-vil-din-klubb-ha-besok-av-skikretsen-pa-hjul/

Samme kveld i Tylldalen samfunnshus kl. 19.30 er det regionmøte i Hedmark skikrets for trenere, løypekjørere, klubbledelse og andre frivillige i klubbene i Nord-Østerdal. Vi håper at så mange som mulig vil melde seg på dette. Til møtet er det individuell påmelding, og linken finner du her: https://www.skiforbundet.no/hedmark/nyhetsarkiv/2023/9/regionmoter-for-skiklubber-i-hedmark/

Frist for påmelding på møtet er 27.okt.

Vel møtt!

Les mer

HALLAKTIVITETER OG BARMARKSTRENING HØSTEN 2023

1 -5 år (barnehagebarn)

Lek for de yngste i Åkrestua kl. 11.00-11.45 følgende søndager; 22/10 – 26/11 – 10/12 – 14/1- 18/2.

Ungene må være i følge med en forelder/foresatt.

1,-4. klasse

Det blir lek og varierte hallaktiviteter på Renheim og i Åkrestua for 1.-4. klasse torsdager fram til jul. Oppstart torsdag 26/10:

Gruppe 1: 1.-2.kl: kl. 17.30-18.30

Gruppe 2: 3.-4.kl: kl. 18.30-19.30

Treningene er basert på at foreldrene kan bidra. Hvis noen har lyst til å være med som trener eller hjelpetrener så er det flott 😊.

5.-7.klasse

For denne gruppa blir det kombinasjon av hallaktivitet og barmarkstrening på Elvål.

Oppstart onsdag 18/10 kl. 18.00 på Renheim.

Deretter blir det barmarkstrening noen torsdager framover fra uke 43 kl. 18.00-19.30. Så blir det en bolk med hallaktiviteter på Renheim fra slutten av november og fram til jul.

8. kl og eldre (og gjerne også voksne)

Barmarkstrening på Elvål torsdager fram til snøen kommer.

Kl, 18.00-19.30.

Dette er fin og allsidig trening for alle og man trenger ikke være med på ski for å delta på denne treninga.

Det blir dessverre ikke svømmekurs denne høsten, men når snøen kommer blir det skilek på Elvål. Det kommer egen informasjon om det nærmere jul.

Vi lager spond grupper for 5. – 7. klasse og 8. klasse og eldre – slik at vi lett kan kommunisere om treningene.

Barneidrettsgruppa og skigruppa ønsker alle velkommen på lek og variert aktivitet denne høsten 🙂

Les mer

Miljøsamling i Idre!

Rendalen Idrettslag ønsker å styrke samhold og idrettsglede og inviterer til Miljøsamling i Idre 17.-19.november 2023 for barn og unge fra 1.kl-18 år !

Rendalen Idrettslag har bestilt 100 sengeplasser fordelt på 8 og 10-mannshytter på «Hyllan» i Idre, her vil det bli førstemann til mølla 😊 Vi planlegger å leie hall til trening, aktivitet og moro og «booke plass» i en enkel langrennsløype (kunstsnø) slik at vi får prøvd langrennsskiene!

Innhold på samlingen blir endelig fastsatt når vi ser hvor mange som melder seg men vi ser for oss at det kan bli som dette;

  • Fredag: Ankomst, hver hytte ordner felles «Fredagstaco». Innkjøp organiseres på hver hytte.
  • Lørdag: en økt i hall, en økt på langrennski,+ evt alternativ sosial / halløkt 😊 Det legges opp til å dele grupper etter alder og det er frivillighet vedr deltagelse på de ulike øktene.
  • Felles bespisning lørdag ettermiddag/kveld!
  • Søndag: bading/lek i basseng. For ungdomsskoleelever og eldre vil det være mulig å velge ski i stedet for basseng søndag.

Programmet er også avhengig av at det er ledig i hall/skiløype/basseng, det kan skje at det er fullt slik at vi må bytte dag på aktivitetene. Dette kan vi booke når vi ser påmeldingen fra dere!

Rendalen Idrettslag ønsker at så mange som mulig skal kunne delta og tar derfor ingen egenandel for barn. Rimelig egenandel for voksne, maks 400 kr pr pers (kan bli rimeligere dersom vi får innvilget økonomisk stønad). Det åpnes for at yngre søsken (under skolealder) kan være med foreldre og eldre søsken denne helga. Det er ingen egenandel for yngre søsken, idrettslaget dekker overnatting og bespisning lørdag ettermiddag/kveld. Ønskes skipass/basseng dekkes dette av den enkelte.

Rendalen idrettslag dekker dermed for barn/ungdom;

Overnatting 2 netter, leie av hall, skispor-pass (billett), felles middag lørdag, inngang til basseng. (Alternativt 2 dagers skisporpass i stedet for ski & basseng for 13 år og eldre)

For voksne dekkes følgende mot maksimalt 400 kr :

Overnatting 2 netter, skispor-pass 1 dag, felles middag lørdag.

  • For å kunne delta på miljøsamling MÅ barnet være medlem av Rendalen Idrettslag og årskontigent skal være betalt. Det er selvfølgelig flott om også forelder er medlem men dette er ingen tvang.
  • Hvert barn skal ha en forelder/foresatt/voksenkontakt med seg.
  • «Fredagstaco», frokost (lør og søn), lunsj (lør) samt drikke til fellesmåltid lørdag må dekkes av den enkelte.

Spørsmål kan rettes til Nina Haarseth / ninahaarseth@hotmail.com/95183623

Påmelding sendes klfinstad@hotmail.com innen 15.september.

Oppgi:

  • navn og alder på barn(a) som meldes på, hvilken aktivitet som ønskes (hall, ski 1 dag eller 2 dager for 13 år og eldre, basseng)
  • navn på voksen som meldes på og om det ønskes skispor-pass (1 dag), evt navn og alder på yngre søsken.

Info om Idre kan sees på https://www.idrefjall.se/

Håper vi sees!

Hilsen

Rendalen Idrettslag

Les mer

Miljøsamling for barn i Rendalen Idrettslag

Rendalen Idrettslag inviterer barn (og foreldre/foresatte) fom 1.klasse med medlemskap i RIL til miljøsamling i Idre, Sverige, fredag-søndag 17.-19.november!

RIL har booket leiligheter med sengeplasser til 98 stk så her er det plass til mange! Programmet for helga er ikke fastlagt helt enda men vi ser for oss at det skal være mulig å få gått på langrennsski, få gjennomført hallaktiviteter og kanskje en tur i bassenget!

Overnatting, aktiviteter og middag lørdag betales av RIL, ingen egenandel for barna og en liten egenandel for voksne (antas å bli ca 400 kr pr voksen for hele helga). Mat fredag kveld, frokost og lunsj lørdag/søndag må bekostes selv.

Sett av helga og bli med på en sosial og aktiv helg i regi Idrettslaget!

Fullstendig program og påmelding kommer etter hvert!

Les mer