To hunder

Hundekjørergruppa

I Rendalen idrettslag har vi egen hundekjørergruppe og egen hundeløype som går fra Flendalsveien til Osdalen og en egen sløyfe rundt Villsjøen.  Når snøen ikke ligger i dalen, er det uendelig mange muligheter for barmarkskjøring.

Miljøsamling for barn i Rendalen Idrettslag

Rendalen Idrettslag inviterer barn (og foreldre/foresatte) fom 1.klasse med medlemskap i RIL til miljøsamling i Idre, Sverige, fredag-søndag 17.-19.november!

RIL har booket leiligheter med sengeplasser til 98 stk så her er det plass til mange! Programmet for helga er ikke fastlagt helt enda men vi ser for oss at det skal være mulig å få gått på langrennsski, få gjennomført hallaktiviteter og kanskje en tur i bassenget!

Overnatting, aktiviteter og middag lørdag betales av RIL, ingen egenandel for barna og en liten egenandel for voksne (antas å bli ca 400 kr pr voksen for hele helga). Mat fredag kveld, frokost og lunsj lørdag/søndag må bekostes selv.

Sett av helga og bli med på en sosial og aktiv helg i regi Idrettslaget!

Fullstendig program og påmelding kommer etter hvert!

Les mer

Nina W Vollen (RIL) Norgesmester i langdistanse/Vinner av Femundløpet F450

Vi gratulerer Nina W Vollen med seier i Femundløpet F450, Norgesmestertittel i langdistanse hundekjøring og Kongepokal! Nina representerer Rendalen Idrettslag – hundekjørergruppa og deltok i årets Femundløp som gikk av stabelen 2.-5. februar. Denne gangen var løpet også tildelt Norgesmesterskap i langdistanse sledehundløp. Nina og hundene mestret løpet best og var raskest i mål på Røros!

Nina fikk sin Kongepokal!

Foto; Ole Petter Lindsø

Les mer

Vi gratulerer RIL-kjører Ola Martinsen med en flott 4.plass i FL-1200 i Finnmarksløpet!

Les mer

Bålkos vinteren 2016

Bålkaffe
Bålkaffe

Vi retter en stor takk til frivillige som har stilt opp for å fyre på bålet og kokt kaffe ved skiløypene. Dette får vi mye positive tilbakemeldinger på 🙂

Bålkos ved Måssåbuen
Bålkos ved Måssåbuen

Totalt har vi hatt ca 240 små og store innom 🙂  det er kjempebra.

 

En stor takk til Rendalen løypelag og Renåfjellet for fine skiløyper – vi er heldige!

Og ikke minst tusen takk til SR produkter på Åkrestrømmen for sponsing av bålved 🙂

Les mer

BÅLKOS og Påskemoro Renåtangen

Onsdag 23. mars 

Klokken 12:00 – 14:00Trekkhunder i Rendalen

**** Det blir mulighet til å prøve å kjøre                  Hundespann eller å sitte på.  Rigmor og Per Olav kommer med sine hunder.

****Vi har varme på bålet og serverer gratis bålkaffe og saft                            Vi har også varm grill for dem som vil varme nista si.

Klokken 19:00  Måneskinnstur 🙂

Måneskinn
Måneskinn

Vi møtes ved gapahuken igjen og går skiløypa ned til Rensjøen, ca 2km.  Her har Rigmor og Per Olav fyrt opp i bålpanna. Her kan vi nyte måneskinnet og stjernene.  Ta med kveldsmat, drikke og sitteunderlag og bli med på kveldstur!

VELKOMMEN ut i påskeværet 🙂

Veibeskrivelse:

Les mer