To hunder

Hundekjørergruppa

I Rendalen idrettslag har vi egen hundekjørergruppe og egen hundeløype som går fra Flendalsveien til Osdalen og en egen sløyfe rundt Villsjøen.  Når snøen ikke ligger i dalen, er det uendelig mange muligheter for barmarkskjøring.

Bålkos vinteren 2016

Bålkaffe
Bålkaffe

Vi retter en stor takk til frivillige som har stilt opp for å fyre på bålet og kokt kaffe ved skiløypene. Dette får vi mye positive tilbakemeldinger på 🙂

Bålkos ved Måssåbuen
Bålkos ved Måssåbuen

Totalt har vi hatt ca 240 små og store innom 🙂  det er kjempebra.

 

En stor takk til Rendalen løypelag og Renåfjellet for fine skiløyper – vi er heldige!

Og ikke minst tusen takk til SR produkter på Åkrestrømmen for sponsing av bålved 🙂

Les mer

BÅLKOS og Påskemoro Renåtangen

Onsdag 23. mars 

Klokken 12:00 – 14:00Trekkhunder i Rendalen

**** Det blir mulighet til å prøve å kjøre                  Hundespann eller å sitte på.  Rigmor og Per Olav kommer med sine hunder.

****Vi har varme på bålet og serverer gratis bålkaffe og saft                            Vi har også varm grill for dem som vil varme nista si.

Klokken 19:00  Måneskinnstur 🙂

Måneskinn
Måneskinn

Vi møtes ved gapahuken igjen og går skiløypa ned til Rensjøen, ca 2km.  Her har Rigmor og Per Olav fyrt opp i bålpanna. Her kan vi nyte måneskinnet og stjernene.  Ta med kveldsmat, drikke og sitteunderlag og bli med på kveldstur!

VELKOMMEN ut i påskeværet 🙂

Veibeskrivelse:

Les mer

Fine forhold i hundekjørerløypa

Julekort

Nå i begynnelsen av mars 2015 er det flotte forhold i hundekjørerløypa. God såle og nok snø. Sløyfa om Villsjøen er kjørt opp.

Les mer