Fotballgruppa

Fotballgruppa

Miljøsamling i Idre!

Rendalen Idrettslag ønsker å styrke samhold og idrettsglede og inviterer til Miljøsamling i Idre 17.-19.november 2023 for barn og unge fra 1.kl-18 år !

Rendalen Idrettslag har bestilt 100 sengeplasser fordelt på 8 og 10-mannshytter på «Hyllan» i Idre, her vil det bli førstemann til mølla 😊 Vi planlegger å leie hall til trening, aktivitet og moro og «booke plass» i en enkel langrennsløype (kunstsnø) slik at vi får prøvd langrennsskiene!

Innhold på samlingen blir endelig fastsatt når vi ser hvor mange som melder seg men vi ser for oss at det kan bli som dette;

 • Fredag: Ankomst, hver hytte ordner felles «Fredagstaco». Innkjøp organiseres på hver hytte.
 • Lørdag: en økt i hall, en økt på langrennski,+ evt alternativ sosial / halløkt 😊 Det legges opp til å dele grupper etter alder og det er frivillighet vedr deltagelse på de ulike øktene.
 • Felles bespisning lørdag ettermiddag/kveld!
 • Søndag: bading/lek i basseng. For ungdomsskoleelever og eldre vil det være mulig å velge ski i stedet for basseng søndag.

Programmet er også avhengig av at det er ledig i hall/skiløype/basseng, det kan skje at det er fullt slik at vi må bytte dag på aktivitetene. Dette kan vi booke når vi ser påmeldingen fra dere!

Rendalen Idrettslag ønsker at så mange som mulig skal kunne delta og tar derfor ingen egenandel for barn. Rimelig egenandel for voksne, maks 400 kr pr pers (kan bli rimeligere dersom vi får innvilget økonomisk stønad). Det åpnes for at yngre søsken (under skolealder) kan være med foreldre og eldre søsken denne helga. Det er ingen egenandel for yngre søsken, idrettslaget dekker overnatting og bespisning lørdag ettermiddag/kveld. Ønskes skipass/basseng dekkes dette av den enkelte.

Rendalen idrettslag dekker dermed for barn/ungdom;

Overnatting 2 netter, leie av hall, skispor-pass (billett), felles middag lørdag, inngang til basseng. (Alternativt 2 dagers skisporpass i stedet for ski & basseng for 13 år og eldre)

For voksne dekkes følgende mot maksimalt 400 kr :

Overnatting 2 netter, skispor-pass 1 dag, felles middag lørdag.

 • For å kunne delta på miljøsamling MÅ barnet være medlem av Rendalen Idrettslag og årskontigent skal være betalt. Det er selvfølgelig flott om også forelder er medlem men dette er ingen tvang.
 • Hvert barn skal ha en forelder/foresatt/voksenkontakt med seg.
 • «Fredagstaco», frokost (lør og søn), lunsj (lør) samt drikke til fellesmåltid lørdag må dekkes av den enkelte.

Spørsmål kan rettes til Nina Haarseth / ninahaarseth@hotmail.com/95183623

Påmelding sendes klfinstad@hotmail.com innen 15.september.

Oppgi:

 • navn og alder på barn(a) som meldes på, hvilken aktivitet som ønskes (hall, ski 1 dag eller 2 dager for 13 år og eldre, basseng)
 • navn på voksen som meldes på og om det ønskes skispor-pass (1 dag), evt navn og alder på yngre søsken.

Info om Idre kan sees på https://www.idrefjall.se/

Håper vi sees!

Hilsen

Rendalen Idrettslag

Les mer

Miljøsamling for barn i Rendalen Idrettslag

Rendalen Idrettslag inviterer barn (og foreldre/foresatte) fom 1.klasse med medlemskap i RIL til miljøsamling i Idre, Sverige, fredag-søndag 17.-19.november!

RIL har booket leiligheter med sengeplasser til 98 stk så her er det plass til mange! Programmet for helga er ikke fastlagt helt enda men vi ser for oss at det skal være mulig å få gått på langrennsski, få gjennomført hallaktiviteter og kanskje en tur i bassenget!

Overnatting, aktiviteter og middag lørdag betales av RIL, ingen egenandel for barna og en liten egenandel for voksne (antas å bli ca 400 kr pr voksen for hele helga). Mat fredag kveld, frokost og lunsj lørdag/søndag må bekostes selv.

Sett av helga og bli med på en sosial og aktiv helg i regi Idrettslaget!

Fullstendig program og påmelding kommer etter hvert!

Les mer

Aktivitetskort (A-kort) fra Rendalen Kommune!

Rendalen kommune vil at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv fritid!

Aktivitetskort er en støtteordning som sikrer at barn i familier med vedvarende lav inntekt får delta i faste, jevnlige og organiserte aktiviteter. For 2022 gjelder dette en brutto årsinntekt lavere enn kr. 583.650,- 

Rendalen kommune dekker inntil kr. 2000,- pr. år pr. barn for deltakelse i fritidsaktiviteter som medlemskap, deltakeravgift og andre aktivitetskostnader som f.eks. fotballturneringer og nødvendig utstyr.

Foresatte og andre voksne som står barnet nær kan søke på vegne av barnet.

Midlene overføres direkte til lag/ foreninger/ aktører eller ved framvist kvittering. 

Søknaden må inneholde:

 • Barnet/ barnas navn og etternavn
 • Søkers navn og adresse
 • For foresatte: siste skattemelding 
 • Hvilken aktivitet det søkes midler til

Søknad gjøres elektronisk HER 

Les mer

Bestiling av klubbklær!

Vi drar i gang en ny runde med felles bestilling av klubbklær på Alvdal – Tynset Sport på Tynset fram til 15.mai.

Det er mulig å bestille i nettbutikken , søk opp Rendalen så kommer kolleksjonen opp. Det anbefales allikevel å dra i butikken for å gjøre bestillingen der slik at man får prøvd klærne først.

NB! Rabattkode ril30

Alvdal-Tynset Sport er behjelpelig om det ønskes initialer på klærne også.

Ta kontakt med Marita U Lillestu om det skulle være spørsmål; 99163677

Les mer

Påmelding fotball 2023

I disse dager blir påmeldingsskjema til distribuert via skolen, og påmeldinger kan skje ved at skjemaet returneres til skolen (Ole Martin Døsen er kontaktperson på Fagertun, mens Erik Finstad tar imot skjemaer på Berger). I tillegg kan påmeldinger sendes til fotball@rendalenidrettslag.no. Påmeldingsfrist er satt til 1. desember!

Om det skulle være noen som ikke har fått, eller har forlagt skjemaet, kan det også lastes ned her (følg linken!) – eller opplysningene kan sendes til eposten angitt over, uten bruk av skjemaet. Vi trenger følgende info:

 • Navn og fødselsdato på den som skal meldes på
 • Navn, telefonnummer og epostadresse til en foresatt
 • Og om noen har lyst til å stille opp som trener / lagleder / oppmann blir vi veldig glade om du skriver det også!

Vi håper på riktig mange påmeldinger, og gleder oss til å starte jobben med 2023-sesongen! Hilsen styret i fotballgruppa 🙂

God stemning på avslutningen for 2022-sesongen!
Les mer