Nyheter

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.

Rendalsprisen til Rendalen Idrettslag!

Fv Kari J Høye (turgruppa), Britt T Granrud (skigruppa), Tommy Nygård (anleggsansvarlig), Kristoffer Låg (økonomiansvarlig), Alf Stokke (Hundekjørergruppa), Hilde Nystuen (barneidrettsgruppa), Gjertrud Lutnæs (leder), Nina Haarseth (nestleder), Stian Lomnæs (fotballgruppa). Idrettslagets 2 ungdomsrepresentanter kunne ikke stille ved mottakelsen.

Under prisutdelingsdag ved Rendalstunet søndag 17.07 fikk Rendalen idrettslag den gjeve Rendalsprisen! Idrettslaget fikk prisen for «sin frivillige innsats siden stiftelsen i 1899 som har fremmet folkehelse og idrettsglede, holdt barn, unge og eldre i aktivitet i Rendalen i 123 år! (…) Rendalen idrettslag har utvilsomt gjort seg bemerket internasjonal med utøvere som har innkassert medaljer av alle valører både i Olympiske leker og i verdensmesterskap.»

I sin takketale la leder Gjertrud Lutnæs vekt på at dette er en pris til alle som har deltatt med dugnad og frivillighet i regi av Rendalen idrettslag i alle de 123 årene idrettslaget har eksistert!

Til å ta i mot prisen stilte idrettslaget med hele sitt styre samt ledere av undergruppene (turgruppe, fotballgruppe, barneidrettsgruppe, skigruppe, hundekjørergruppe). Prisen bestod i et synlig bevis til å henge på veggen, blomster og 10 000 kr til videre arbeid.

Rendalen Idrettslag vil takke formannskapet i Rendalen kommune som ønsket å tildele denne prisen til idrettslaget og samtidig gratulere alle som har bidratt i regi av RIL gjennom årene med Rendalsprisen!

Les mer

Eline Grindflek Granås (Rendalen Idrettslag) vant 10 km i Femundløpet

Eline Grindflek Granås (RIL) vant kvinneklassen på 10 km i Femundløpet! Vi gratulerer!

Foto: Rolf Bakken / www.kondis.no

Les hele artikkelen fra Kondis.no i lenken

https://www.kondis.no/nils-kristen-sandtroeen-vant-varmt-femundloep.6536516-127676.html

Les mer

TI PÅ TOPP 2022

NÅ er sommerens 10 turmål klar til å ta i mot besøk 🙂

Måna / Bellinga 1118 moh.

Du MÅ laste ned appen UT.no. Inne i appen, i søkefeltet, må det legges inn » Ti på topp Rendalen 2022» . Her får du opp lista over ti på topp med bilde, veibeskrivelse og kart. Du melder deg på her!

Alle turmåla er lagt ut i listen – «Ti på topp Rendalen 2022» – her registrerer du besøk (SjekkUT) og skriv gjerne i gjesteboka. MEN på noen steder kan det være dårlig telefondekning, prøv å gå litt rundt på turmålet og vent litt. Blir det ikke registrert – ta et bilde, noter dato. Send det til oss på E-post: karijh1955@gmail.com. Send samlet etter sesongen.

Etter sesongslutt blir det uttrekkspremier til barn og voksne. Alle er med – både de som registrerer i appen og de som sender oss «samlebeskrivelsen» med navn og dato.

Årets turmål er tilgjengelig til 18. sept. 2022.

Alle turer går på eget ansvar! HUSK kart og kompass!

God tur-sommer i Rendalen.

Samlet veibeskrivelse …….

Les mer

Foredrag med Jan Ole Johnsgård!

Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal inviterer alle interesserte til Kulturparken 2.juni 18.00-21.00 for å høre på Jan Ole Johnsgård fortelle om sitt liv, tilknytningen til idrettsmiljøet i Ren-Eng og hvordan han vil bli en stemme for overgrepsrammede!

Se Mental Helse sin hjemme side:

https://mentalhelse.no/kalender/58-rendalen-og-stor-elvdal/2292-foredrag-jan-ole-johnsgard

Les mer

Signert protokoll Årsmøtet 2022 samt valg nye representanter ligger nå under fanen «Dokumenter».

Les mer