Nyheter

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.

54 000 kr til lyspunkter i lysløypa på Elvål skistadion fra Spleis via Sparebank1 og snille givere!

Rendalen Idrettslag har samlet inn 4000 kr gjennom Spleis/Alle henda til nye lyspunkter ved Elvål skistadion. I tillegg har Sparebank1 støttet spleisen med 50 000 kr!

Vi i Rendalen Idrettslag takker så mye for bidrag fra befolkningen og Sparebank1! Nå blir det nye lyspunkter i lysløypa på Elvål skistadion!

Les mer

10 PÅ TOPP 2022

Året 2022 går mot slutten og vi oppsummerer tur-sesongen.

Vi gleder oss over nok en sesong med mange besøk på våre turmål, totalt 839 besøk er registrert. Det har vært 173 stk. deltakere, og 43 av disse har vært på alle 10 turmålene.

Raudsjøpiggen 1306 moh.
Rausjødalen Meieri opprettet 1856. Restaurert 1954.

Alle som er registrert med minimum 5 besøk har fått tilsendt årets diplom. I år var det bilde av Raudsjøpiggen 1306 moh.

Vi har trukket to vinnere av dem som har besøkt alle 10 turmålene.

Årets fjellrever ble: Vegar Otnes og Hege Undseth. Vi gratulerer!

Planleggingen av neste års tursesong er i gang, og vi håper mange blir med oss i tur-sommeren 2023.

Ønsker dere alle fortsatt en fin høst, og når snøen kommer blir det mange mil med fine skiløyper i Rendalen.

Les mer

Påmelding fotball 2023

I disse dager blir påmeldingsskjema til distribuert via skolen, og påmeldinger kan skje ved at skjemaet returneres til skolen (Ole Martin Døsen er kontaktperson på Fagertun, mens Erik Finstad tar imot skjemaer på Berger). I tillegg kan påmeldinger sendes til fotball@rendalenidrettslag.no. Påmeldingsfrist er satt til 1. desember!

Om det skulle være noen som ikke har fått, eller har forlagt skjemaet, kan det også lastes ned her (følg linken!) – eller opplysningene kan sendes til eposten angitt over, uten bruk av skjemaet. Vi trenger følgende info:

  • Navn og fødselsdato på den som skal meldes på
  • Navn, telefonnummer og epostadresse til en foresatt
  • Og om noen har lyst til å stille opp som trener / lagleder / oppmann blir vi veldig glade om du skriver det også!

Vi håper på riktig mange påmeldinger, og gleder oss til å starte jobben med 2023-sesongen! Hilsen styret i fotballgruppa 🙂

God stemning på avslutningen for 2022-sesongen!
Les mer

Barmarkstrening høsten 2022

Det avholdes barmarkstrening for 7. klasse og eldre på Elvål skistadion mandager kl. 18:00-19:30. Dette er fin trening for alle.

Velkommen!

Les mer

Skilisens

Skilisens er en idrettsskadeforsikring som gjelder på terminfestede skirenn og på trening. Skilisens er påkrevd for utøvere fra fylte 13 år for å kunne delta i terminfestede skirenn. Årslisens for 2022/2023 (1. oktober 2022-30. september 2023) er nå tilgjengelig for betaling, og er gyldig fra betalingsdato. Utøvere vil finne betalingsinfo på sin side på www.minidrett.no. Det er den enkelte løpers ansvar å sørge for at skilisens er betalt. Dersom du aldri har hatt lisens eller har hatt det for flere sesonger siden og ønsker dette nå, ta kontakt med Britt Thorshaug Granrud (britt_tg@outlook.com).

Det er mulig å løse engangslisens hos rennarrangør. Engangslisens forsikrer løperen under det enkelte rennet.

Les mer