Nyheter

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.

TI PÅ TOPP 2020

Jubileumsåret vårt blir litt annerledes.

MEN det blir “Ti på topp” i sommer også 🙂 Vi forholder oss til myndighetenes korona regler, og all registrering må foregå digitalt . Vi tar i bruk appen DNT SjekkUT. Alle kan laste den ned på sin smarttlf. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Byringen gml brannvakthytte 1038 moh.
Byringen 1038 moh.

Det blir “Ti på topp” i perioden 14. juni – 19. september 2020. Vi tar som vanlig forbehold om åpne fjellveier.

Her finner du “Ti på topp” for denne sommeren ……..

Les mer

Årsmøtet avhodles digitalt 19. mai klokken 19:00

Som følge av restriksjoner i forbindelse med det pågående korona-utbruddet, er dato for avholdelse av årsmøtet i Rendalen Idrettslag 2020 endret fra 24. mars til tirsdag 19. Mai 2020 kl 1900, og møtet vil avholdes digitalt.

NB! påmelding kreves.

For å delta på digitalt årsmøte MÅ du melde deg på innen søndag 17. mai klokken 20:00 – dette gjøres ved å sende en sms til Nina – 95960594 med navn og epost adresse.

Møtet vil bli gjennomført via Microsoft Teams. Les mer om dette i dokumentet “Digitalt årsmøte”

Les mer

Minnegave

Idretslaget vil takke for pengegaven i forbindelse med Odd Trond Moen`s bortgang. Odd Trond var en ildsjel i bygda og har lagt ned utallige timer med godt arbeid for Rendalen Idrettslag!

Tusen takk!

Les mer

Minnegave!

I forbindelse med Bjørn Brennoddens bortgang mottok idrettslaget en pengegave. Bjørn var lidenskapelig opptatt av ski og i den forbindelse har idrettslaget besluttet at pengene skal være et bidrag i det nye tidtakingssystemet som ble kjøpt inn i forbindelse med det 80. Mora rennet i vinter.

Tusen takk!

Les mer

Årsmøtet er utsatt på ubestemt tid!

Les mer