Ti på topp

TI PÅ TOPP 2020

Jubileumsåret vårt blir litt annerledes.

MEN det blir «Ti på topp» i sommer også 🙂 Vi forholder oss til myndighetenes korona regler, og all registrering må foregå digitalt . Vi tar i bruk appen DNT SjekkUT. Alle kan laste den ned på sin smarttlf. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Byringen gml brannvakthytte 1038 moh.
Byringen 1038 moh.

Det blir «Ti på topp» i perioden 14. juni – 19. september 2020. Vi tar som vanlig forbehold om åpne fjellveier.

Her finner du «Ti på topp» for denne sommeren ……..

Les mer

«10 på topp» 2019

Året 2019 er på hell og nok en fin tursommer er lagt bak oss. Håper dere har hatt mange fine turer med oss. Vi er godt i gang med planlegging av neste år, og da er det 20 års jubileum!!

Det er totalt 1385 personer som har skrevet i bøkene på våre turmål i sommer. Nedgang fra forrige år, men regner med at det er forbigående. Det best besøkte turmålet ble «Veslekletten» 465moh. som vi hadde felles med Stolpejakten i år. Her hadde 280 stk skrevet i boka.

Utsikt fra Veslekletten

Vi fikk inn 64 klippekort og alle har fått tilsendt diplom med bilde av årets høyeste topp «Spekedalsgråhøgda» 1436moh. Det er også i år trekt «fjellrever og minifjellrever» blant de som har vært på alle 10 turmålene og barna som har vært på minst 5 turmål.

VINNERNE ER………..

Les mer

Ti på topp 2019

Høsten er her og vi i turgruppa «sanker» inn våre «10 på topp» kasser. Vi håper dere har hatt noen fine turer i Rendalens fine skog- og fjell områder. Vi gleder oss til å starte telling og trekking .

Høst i kanten av S. Storbekkfjellet 1067moh.

Minner om at fristen for å sende oss stemplingskortene er 10. oktober 2019. Vi premierer med diplom til alle. I tillegg trekker vi «minifjellrev» blant barna med minimum 5 besøk. Så trekker vi «fjellrev» blant alle med 10 besøk. «Fjellrevene» belønnes med gavekort.

Kom gjerne med forslag til nye turmål – vi starter opp planlegging for ny «10 på topp» 2020 allerede i høst.

Vi ønsker dere fortsatt mange fine turer i vakre høstfarger.

Les mer

ALLE 10 kassene er ute!!

Da er «10 på topp» sommeren 2019 i gang 🙂

10 på topp kasse

Alle kasser er nå ute, og vi sier GOD TURSOMMER i vakre Rendalen til dere alle.     Alle turmålene med veibeskrivelser finner du her på hjemmesida vår. 

På linken under finner du en samlet veibeskrivelse 🙂 og du finner stemplingskortet (det ligger stemplingskort i kassene ute, men det kan bli tomt 🙂

Husk kart – kompass ell GPS.   Alle turer er på eget ansvar.

NB: I disse «vindturbintider» kan dere i sommer reflektere litt ekstra over hvordan våre fine fjellområder blir – dersom det blir utbygging her 🙁

Les mer

Spekedalsgråhøgda 1436 moh

10 på topp kassa er på plass!

Vår høyeste topp i år 🙂

Spekedalsgråhøgda 1436 moh.
Varden med utsikt fra Spekedalsgråhøgda.
  • Koordinater: 32V 619683 6888889N
  • Gradering: Noe krevende, til dels ulendt terreng uten stier.
  • Lengde: Ca. 4,5 km en vei fra parkering. Beregn god tid, ca. 2,5 – 3,0 timer i rolig tempo en veg. Din kondis avgjør!
  • Veibeskrivelse: …..les mer under her…..
Les mer