Nyheter

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.

Friidrettstrening på Åkrestrømmen fra 3. mai 2016

Barneidrettsgruppa vil fra mai ha friidrettstrening på Åkrestrømmen.  Treningen starter kl 18.00 og er for de som er 5 år og til og med de som går i 3. klasse.

Velkommen til friidrettslek 🙂

Les mer

Kjøp og salg av brukt utstyr i Åkrestua 12. mai 2016

Det vil i Åkrestua 12. mai kl 18 bli mulighet til å ta med det av brukte klær, sko, ski, sykler og lignende som du ønsker å selge. Og du vil ha anledning til å kjøpe det du selv trenger. Merk det du vil selge med navn og pris. Velkommen til en trivelig byttehandel. Ta kontakt med Rigmor Sandodden Østby (91117729), Ivar Nordengen (91192810) eller Heidi Romenstad (95803604) hvis du lurer på noe.

Les mer

Klubbjakker og vester

Bestilte klubbjakker/vester er nå ankommet Rendalen Sport, og klare for henting og betaling. NB! medlemskontingenten for 2016 må være betalt for å få klærne til klubbpris. Alternativt kan det betales full pris for klærne.

Vi håper alle blir fornøyd med jakker og vester!

Les mer

Avslutningstur på svømmekurs til Ankerskogen

AVSLUTNING PÅ SVØMMEKURS PÅ BERGER OG FAGERTUN.

Barneidrettsgruppa inviterer alle barn som har deltatt på svømmekurs i høst eller etter jul på Berger og Fagertun til Ankerskogen svømmehall lørdag 7. mai.

Les mer

Salg av Klubbhuset – Åkrestrømmen – frist 26.4.16

Etter årsmøtevedtak fikk styret fullmakt til å gå videre med et evt salg av klubbhuset etter bestemte kriterier.

Det ble holdt visning/infomøte på klubbhuset fredag, 15.4 kl. 1500. Interessenter som ikke kunne møte, men ønsker info, se vedlegg.Visningsdokument 15.4.16

Les mer