Nyheter

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.

Svømmekurs på Bergset

Høstens svømmekurs avsluttes onsdag 04.januar, og har siste svømmetrening før jul onsdag 14.desember. Ny påmelding til svømmekurs med oppstart 18.januar kommer rett over jul.

Les mer

Skirenn vinteren 2017

Vi har satt følgende datoer for skirenn denne sesongen.
Klubbrenn:
11.januar, 25.januar, 8.februar, 1.mars.
Klubbmesterskap: 18.mars.

Mer info kommer når datoene nærmer seg.
Vi må selvsagt ta forbehold om temperatur og føre men sånn det ser ut nå håper vi på en lang, flott og snørik vinter med supre skiforhold.

De som ønsker å gå renn før den tid har flere muligheter. Sjekk terminliste langren på www.skiforbundet.no/hedmark

Les mer

Svømmebassenget er åpent igjen!

Svømmebassenget er åpent igjen, og svømmekurset i regi av barneidrettsgruppa går som vanlig i morgen, onsdag 30.november! 🙂

Les mer

Barneidrett på Renheim

Førstkommende torsdag, 01.desember, må vi avlyse barneidretten på Renheim, dette fordi Renheim er opptatt. Torsdag 15.desember blir det heller ingen barneidrett på Renheim, men denne treninga erstattes med en nissemarsj fredag 16.desember. Nissemarsjen vil være en avslutning på årets barneidrett, og alle som deltar får medalje. Denne kommer det mer informasjon om snart! 🙂 Dette betyr at årets siste ordinære barneidrett på Renheim blir torsdag 08.desember med Gerd Janne! Vel møtt 🙂 🙂

Les mer

Åkrestua er opptatt

Vi har nå fått beskjed om at Åkrestua er opptatt de to nestse ukene, det vil si at vi ikke får til noen hallaktivitet før jul. Beklager dette.

Les mer